Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kalebassen: hoe groeien ze en wat kun je ermee?

30 mei @ 19:00 - 21:00

Gratis

De meeste mensen die al langer op het Wasven rondlopen hebben ze wel eens zien hangen: de kalebassen voor en achter onze grote tunnelkas! Vooral prachtig om te zien in de herfst.

Maar, wat kun je er nu eigenlijk mee? En, hoe zorg je voor je eigen kalebassen thuis?

IJsbrand is onze kalebassenvrijwilliger. Hij weet alles over kalebassen, en vertelt je er deze avond alles over. Hoe groei je ze? Wat voor rassen zijn er? Waar gebruik je ze voor? En: hoe verander je zo’n kalebas dan eigenlijk in een vogelhuisje, potje, lamp, muziekinstrument of ander creatief object?

Na deze avond heb je zin om thuis ook meteen te beginnen!

Voor wie?
Onze cursussen en workshop zijn gratis voor medewerkers van het Wasven en iedereen die wel eens vrijwilligerswerk bij ons gedaan heeft. (Of je nu wekelijks de natuurwerkgroep helpt, of alleen af en toe, tijdens NLdoet, of tijdens een bedrijfsuitje.)

Lijkt het je leuk om deze workshop te volgen, maar heb je nog nooit vrijwilligerswerk voor ons gedaan? Geen probleem! Je bent welkom. We vragen er een paar uurtjes vrijwilligerswerk voor terug.

Waar kan ik vrijwilligerswerk doen?
In ruil voor deelname aan een workshop verwachten we dat je een ochtend komt helpen bij de natuurwerkgroep of de klusgroep van het Wasven. Lijkt het je leuk om vaker te komen helpen, dan is er nog veel meer mogelijk. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers bij evenementen, voor de educatie-werkgroep of voor in onze winkel.

Je kunt je voorkeur aangeven via het inschrijfformulier van deze activiteit, of neem direct contact op met Irene via 06-21688113 of tuinderij@wasven.nl.

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland
+ Google Maps
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl