Wat doen we

Onze werkzaamheden zijn breder dan je zou verwachten op een boerderij. Zo hebben we een gasterij (restaurant) met terras, zalen en eigen keuken. Maar ook een winkel met bakkerij waar we heerlijk brood, gebak en koek bakken. Een koffiebranderij waar het branden en inpakken van onze koffie plaatsvindt. En een tuinderij met grote kas en akkers voor gezonde groente, kruiden en granen. Je kunt ook wisselen tussen de vakgebieden, afhankelijk van je interesse en mogelijkheden.

Deelnemers werken mee op basis van hun mogelijkheden en ontwikkelingsbehoefte. Uit ervaring weten we: samen kunnen we meer dan je denkt. Door aan de slag te gaan ontwikkel je persoonlijke vaardigheden. Onze aanpak geeft niet alleen structuur en voldoening, maar zorgt ook voor sociale interactie. En je leert in de praktijk veel over je vakgebied.

Het Wasven is makkelijk bereikbaar per fiets, en de bushalte is op loopafstand. Als het nodig is regelen we op indicatie vervoer met onze eigen personenbus op groen gas of met een taxibusje.