Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groen Café: De betoverende wereld van vleermuizen

27 mei @ 19:30 - 22:00

€5

Wanneer de zon achter de horizon verdwijnt, ontwaakt de wereld van de vleermuizen. Met hun meesterlijke vliegkunsten en sonarvaardigheden zijn ze de onbetwiste koningen en koninginnen van de nacht. Deze buitengewone wezens, vaak onbegrepen en ondergewaardeerd, spelen een cruciale rol in ons ecosysteem.

Sluit aan bij het Groen Café van 27 mei bij het Wasven, waar we dieper in het fascinerende leven van de vleermuis duiken!

Na een mogelijkheid voor aanvullende vragen en een korte pauze is het tijd om naar buiten te gaan! Onder de begeleiding van ervaren gidsen en gewapend met een eigen bat detector, gaan we in kleine groepen op zoek naar de vleermuizen van het Wasven. Let op; het gras kan nat zijn!

Je kunt meer informatie vinden en je aanmelden op De wereld van vleermuizen

Over het Groen Café
Het Groen Café is een samenwerking tussen Trefpunt Groen Eindhoven, Bibliotheek Eindhoven, Art + Tech Society, groen domein het Wasven en IVN Veldhoven Eindhoven Vessem. Door het structureel organiseren van groene evenementen willen we voor Eindhoven een stevig podium creëren om meer aandacht te geven aan thema’s als groen, duurzaamheid en natuur in relatie tot de ontwikkeling van (de regio) Eindhoven. Onze stad staat immers voor een aantal belangrijke uitdagingen in het kader van onder meer verdichting, kwaliteit van de openbare ruimte, mobiliteit en klimaatadaptatie. Alle onderwerpen hebben een sterke relatie met groen en/of duurzaamheid en dagen uit tot dialoog en discussie. In elk Groen Café is er gelegenheid om tijdens het debat te luisteren naar inspirerende sprekers en te discussiëren over actuele thema’s. Wees welkom!

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€5
Bekijk de site van Evenement

Organisator

Trefpunt Groen Eindhoven
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bibliotheek Eindhoven
Emmasingel 22
Eindhoven, Nederland
+ Google Maps
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl