Groenteverrassingspakket

In de moestuin, op de akkers en in de kas van het Wasven kweken we ieder seizoen vele soorten biologische groenten en kruiden . We gebruiken die in de keuken en bakkerij van het Wasven, maar je kunt deze groente ook in eigen keuken gebruiken. Wekelijks wordt er een vers-van-het-land groentepakket aangeboden.

Het pakket is elke week anders, en is natuurlijk afhankelijk van de oogst. Het pakket bevat vijf  à zes verschillende groenten, waaronder drie maaltijdgroenten en bijvoorbeeld een komkommer, een bos peterselie etc.  Er zit altijd een begeleidend briefje bij van onze tuinder met achtergrondinformatie,  nieuws uit de tuin en suggesties voor het gebruik van de groenten.

Een groenteverrassingspakket is via de winkel te bestellen tot woensdag 16 uur. Het pakket kan op vrijdag vanaf 12 uur worden opgehaald of als dat beter uitkomt op zaterdagochtend. Het is ook mogelijk om een abonnement te nemen op het groenteverrassingspakket. Dan ben je iedere week verzekerd van lokale groente, vers van het land.

Het groentepakket kost €8,00. Een zeer gezonde verrassing voor wie maar wil.