Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amfibieën en reptielen in Nederland

4 april @ 19:00 - 21:00

Lezing amfibieën, reptielen en vijvertje maken (4 april)

Wat zijn amfibieën, wat is het verschil met reptielen en wat voor soorten leven er eigenlijk in Nederland? En hoe zorg je er nu voor dat ze in je tuin terecht komen? Domin Dalessi, van poelenwerkgroep Eindhoven, vertelt je alles over deze diertjes. Daarnaast legt hij uit hoe je zelfs in een hele kleine tuin met een ingegraven bak al een mooi plekje (habitat) kan maken voor amfibieën in de tuin.

Om 19:00 uur starten we de avond in de boerderij van het Wasven. Na een uurtje of 2 kom je heel wat wijzer (en met wilde plannen voor wat water in de tuin) weer buiten.

Voor wie?

Onze cursussen en workshop zijn gratis voor medewerkers van het Wasven en iedereen die wel eens vrijwilligerswerk bij ons gedaan heeft. (Of je nu wekelijks de natuurwerkgroep helpt, of alleen af en toe, tijdens NLdoet, of tijdens een bedrijfsuitje.)

Lijkt het je leuk om deze workshop te volgen, maar heb je nog nooit vrijwilligerswerk voor ons gedaan? Geen probleem! Je bent welkom. We vragen er een paar uurtjes vrijwilligerswerk voor terug.

Waar kan ik vrijwilligerswerk doen?

In ruil voor deelname aan een workshop verwachten we dat je een ochtend komt helpen bij de natuurwerkgroep of de klusgroep van het Wasven. Lijkt het je leuk om vaker te komen helpen, dan is er nog veel meer mogelijk. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers bij evenementen, voor de educatie-werkgroep of voor in onze winkel.

Je kunt je voorkeur aangeven via het inschrijfformulier van deze activiteit, of neem direct contact op met Irene via 06-21688113 of tuinderij@wasven.nl.

Een actueel overzicht van onze workshops voor vrijwilligers vind je hier.

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Wasven
30 Celebeslaan, 5641 AG Eindhoven
Eindhoven, 5641 AG NL
+ Google Maps
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl