100% biologisch, met nóg meer aandacht voor onze deelnemers. Onderscheidend zijn, met nóg meer aandacht voor onze planeet. Wij geloven dat het kan.
Hoe we dat doen?
Echt álles wordt biologisch. Ons brood, maar ook onze koekjes, ons gebak, en al het andere lekkers dat we maken. We halen onze tuin verder de bakkerij in, en werken veel vaker met seizoensproducten. (Geen aardbeiengebakjes in december, maar wél rabarberflappen in juni.) Ook de persoonlijke groei van onze deelnemers krijgt meer ruimte.
Dat betekent:
- 100% biologisch, skal-gecertificeerd, e-nummervrij
- Meer seizoensproducten
- Specials van onze deelnemers
- Van het gas af met elektrische ovens
We veranderen niet van vandaag op morgen. We nemen even de tijd. We blijven daar graag met onze klanten en leveranciers over in gesprek. Vanaf 25 april gaan we over op het nieuwe brood. Kom vanaf 18 april een keer proeven!
En, heb je vragen over deze aanpassingen in onze bakkerij? Loop dan even langs in de winkel, of stuur een mailtje naar bakkerij@wasven.nl.