Wij zijn het Wasven. Groen in alles wat we doen.

Volg je ons al op Social Media?

Wasven.nl - Groendomein in EindhovenWasven.nl - Groendomein in Eindhoven
  • Home
  • Gasterij
    • Goed toeven
      • Op de kaart
      • Samen genieten
      • Zelf ontdekken
    • Bij gelegenheid
      • Iets te vieren?
      • Groen trouwen
      • Gedenkwaardig
    • Zakelijk gezien
      • Vergaderen
      • Net werken
      • Goed bezig
  • Winkel
    • Op eigen erf
      • Brood
      • Banket
      • Koffie
    • Van eigen erf
      • Groente & kruiden
      • Honing
      • Lekker lokaal
    • Bedrijvigheid
      • Op de zaak
      • Voor de zaak
      • Naar de zaak
  • Zorg
    • Basisdagbesteding
      • Wat doen we
      • Voor wie
      • Hoe we doen
    • Dagbesteding
      • Wat doen we
      • Voor wie
      • Hoe we doen
    • Leerwerkplekken
      • Wat doen we
      • Voor wie
      • Hoe we doen
  • Groen
    • Landschap
      • Ecotopen
      • Ecologisch beheer
      • Stadsboswachter
    • Landbouw
      • Tuinderij
      • Imkerij
      • Stad en Streek
    • Erfgoed
      • Buitenlui
      • Boeren
      • Burgers
  • Community
    • Ervaren
      • Educatie
      • Recreatie
      • Communicatie
    • Ontwikkelen
      • Teamwerk
      • Vrijwilligerswerk
      • Stage
    • Ondernemen
      • Burgerinitiatief
      • Besturen
      • Verantwoording
  • Agenda
  • Contact

Wasven Natuurlijk #1: een geslaagde zondagmiddag!Workshop vogelfotografieMet hemelvaart zijn wij geslotenWasven Natuurlijk #1Vogelwandeling

Onze bakkerij innoveert

Danielle
apr 15, 2023 Basisdagbesteding, Dagbesteding, Landbouw, Leerwerkplekken, Nieuws, Van eigen erf, Winkel, Zorg 0 opmerkingen

100% biologisch, met nóg meer aandacht voor onze deelnemers. Onderscheidend zijn, met nóg meer aandacht voor onze planeet. Wij geloven dat het kan.

Hoe we dat doen?

Echt álles wordt biologisch. Ons brood, maar ook onze koekjes, ons gebak, en al het andere lekkers dat we maken. We halen onze tuin verder de bakkerij in, en werken veel vaker met seizoensproducten. (Geen aardbeiengebakjes in december, maar wél rabarberflappen in juni.) Ook de persoonlijke groei van onze deelnemers krijgt meer ruimte.

Dat betekent:

  • 100% biologisch, skal-gecertificeerd, e-nummervrij
  • Meer seizoensproducten
  • Specials van onze deelnemers
  • Zowel gist- als zuurdesembroden, voor een deel ingekocht bij bakkerij Hardeman uit Wijk bij Aalburg (en door onszelf afgebakken)
  • Van het gas af met elektrische ovens

We veranderen niet van vandaag op morgen. We nemen even de tijd. We blijven daar graag met onze klanten en leveranciers over in gesprek. Vanaf 25 april gaan we over op brood van bakkerij Hardeman. Kom vanaf 18 april een keer proeven!

En, heb je vragen over deze aanpassingen in onze bakkerij? Loop dan even langs in de winkel, of stuur een mailtje naar bakkerij@wasven.nl.

Danielle

Workshops voor vrijwilligersVorig bericht
WintersterfteVolgend bericht

Laat een reactie achter Antwoord annuleren

<

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Wasven
Celebeslaan 30
5641 AG Eindhoven

Klik hier voor de routebeschrijving

Privacy | ANBI

Openingstijden

Winkel
Dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 16 uur.

Gasterij
Dinsdag t/m zondag van 10 tot 18 uur.

Zie agenda voor afwijkende openingstijden tijdens evenementen.

Voor groepen/arrangementen aangepaste tijden mogelijk in overleg.

Contact

Gasterij
040 – 787 07 07 / gasterij@wasven.nl

Winkel
040 – 787 07 08 / winkel@wasven.nl

Zorg
040 – 787 07 09 / zorg@wasven.nl

Groen
040 – 787 07 06 / groen@wasven.nl

©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl