Teams Wasven

Het Wasven wordt gevormd door teams die bestaan uit vakkrachten, vrijwilligers en deelnemers.

Team Horeca

Het team Horeca verzorgt de dienstverlening binnen het Wasven voor onze gasten en faciliteren de recreatieve en maatschappelijke activiteiten. Om op verhaal te komen. Het team van bediening en keuken haalt biologische ingrediënten van lokale leveranciers waaronder onze eigen tuinderij, bakkerij en koffiebranderij. Het team wordt tijdens de werkweek bijgestaan door deelnemers en vrijwilligers tijdens onze activiteiten.

Team Retail

Het team Retail organiseert de levering van producten aan onze klanten binnen het Wasven. Vanuit de winkel maar ook rechtstreeks door bezorging. Ook is het team present op markten en evenementen. De producten worden met zorg bereid door deelnemers in de bakkerij en vrijwilligers in de koffiebranderij. Ondersteund door vakkrachten. In wisselwerking met lokale leveranciers waaronder onze tuinderij.

Team Zorg

Het team zorg begeleidt alle deelnemers binnen het Wasven in het ontdekken van hun mogelijkheden en het ontwikkelen van vaardigheden. Daarbij coachen zij ook vakkrachten en vrijwilligers. Samen groeien, op de werkvloer, vakgericht, vanuit de context. Daarnaast verzorgt het team het vervoer van deelnemers en de natuurbeleving voor kwetsbare doelgroepen.

Team Groen

Het team Groen verzorgt alle buiten werkzaamheden in het Wasven zoals het natuurbeheer en de tuinderij. Zij beheren en verbeteren onze leefomgeving door samen aan de slag te gaan. Met vele vrijwilligers. Op ecologische wijze, met oog voor inheemse flora en fauna. Een afwisselend landschap in alle seizoenen. Een levend landschap, met het oog op de toekomst.

Team Gemeenschap

Het team Gemeenschap richt zich op interactie, op het betrekken van burgers bij het wel en wee van het Wasven. En mee te laten doen. Door het geven van voorlichting, het verzorgen van educatie en het begeleiden van leerlingen en studenten. Het team wil zowel het Wasven laten ervaren als onze werkwijze. En gemeenschapszin bevorderen. Het zit in onze natuur.