Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop vogelfotografie = VOL

14 mei 2023 @ 10:00 - 13:30

Op zondag 14 mei verzorgt Patrick Spruytenburg de training ‘vogelfotografie’.

In de coronaperiode begon Patrick met het fotograferen van ons prachtige Wasvengebied, en als je ons een beetje volgt, heb je zijn prachtige plaatjes ongetwijfeld voorbij zien komen. Tijdens de training ‘vogelfotografie’ deelt hij de kneepjes van het vak.

De workshop bestaat uit twee delen: theorie én praktijk. Je start met wat theorie en leert wat er komt kijken bij het fotograferen van vogels: kijken, luisteren, lokaliseren, observeren en determineren. Ook de technische kant wordt belicht, maar daar ligt niet de nadruk op.

Na een korte pauze gaan we op pad. Patrick neemt je mee op een rondje door het Wasven. Een professionele camera meenemen is niet nodig, maar dat mag natuurlijk altijd. Ben je in het bezit van een verrekijker, neem die dan mee. Zo leer je ook in de praktijk wat er komt kijken bij het fotograferen van vogels.

Voor wie?

Onze cursussen en workshop zijn gratis voor medewerkers van ’t Wasven en iedereen die wel eens vrijwilligerswerk bij ons gedaan heeft. (Of je nu wekelijks de natuurwerkgroep helpt, of alleen af en toe, tijdens NLdoet, of tijdens een bedrijfsuitje.)

Lijkt het je leuk om deze workshop te volgen, maar heb je nog nooit vrijwilligerswerk voor ons gedaan? Geen probleem! Je bent welkom. We vragen er een paar uurtjes vrijwilligerswerk voor terug. Wanneer het jou uitkomt.

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt (max. 12 personen), dus meld je snel aan.

Gegevens

Datum:
14 mei 2023
Tijd:
10:00 - 13:30
Bekijk de site van Evenement

Organisator

Groendomein ’t Wasven
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Wasven
30 Celebeslaan, 5641 AG Eindhoven
Eindhoven, 5641 AG NL
+ Google Maps
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl