Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop fruitboompjes enten (door Groei & Bloei, afdeling De Kempen)

2 maart @ 09:00 - 12:00

‘Op Goede Grond’ is een kwekerij gericht op het behoud en verspreiden van oude fruitrassen. Daarom is het superleuk dat we Monique Werscher van ‘Op Goede Grond’ hebben kunnen strikken voor het geven van een workshop enten. Ze kan ontzettend veel vertellen over oude fruitrassen en het belang deze te behouden. Door mee te doen aan deze ent-workshop lever je zelf ook een bijdrage door twee (of meer) oude fruitrassen te verspreiden.

Voor wie geïnteresseerd is om zelf te leren enten, een mooie gelegenheid om deel te nemen aan de workshop Enten en naar huis te gaan met 2 (of meer) mooie fruitboompjes die je zelf geënt hebt. Hoe mooi kunnen deze straks opgroeien in je eigen tuin of die van je kinderen. Welke verhalen vertel jij je kleinkinderen straks bij die volwassen boom (of vertellen jouw kleinkinderen weer aan hun kinderen).

Kosten
35 euro voor leden van Groei&Bloei, 42 euro voor niet-leden. Incl. koffie en thee en twee (zelf) geënte fruitboompjes. (Het is mogelijk om voor €2,50 per ent extra fruitboompjes mee naar huis te nemen : rechtstreeks afrekenen bij docent.)

Aanmelden kan tot 23 februari via voorzitterdekempen1@gmail.com. Jouw aanmelding is definitief als het geld overgemaakt is naar bankrekeningnummer NL 96 INGB 0005417585, t.n.v. Koninklijke Mij Tuinbouw en Plantkunde Eindhoven, vermeldt hierbij: workshop Enten.

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
09:00 - 12:00

Organisator

Groei & Bloei Eindhoven – de Kempen

Locatie

de Schop
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl