Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop barista

12 oktober 2023 @ 19:30 - 22:00

Gratis

Leer alles over onze huisgebrande biologische koffie van Karlijn, banketbakker en barista van het Wasven.

Wist je dat wij onze eigen biologische koffie branden? Die serveren we in ons restaurant en is te koop in onze winkel. We branden de bonen handmatig, waardoor iedere koffie een uniek smaakprofiel krijgt. Na het branden wordt de koffie nog dezelfde dag verpakt door onze deelnemers. Met zorg bereid dus. Zoals je van ons gewend bent.

Ben je benieuwd naar onze koffie? Naar de smaak, de herkomst en het brandproces? Dan is deze workshop iets voor jou. Karlijn vertelt je tijdens deze workshop alles wat je wil weten over koffie, in het bijzonder de koffie van het Wasven. Je gaat de koffie natuurlijk ook cuppen (oftewel: proeven) en Karlijn leert je zelfs nog het een en ander over ‘latte art’.

Voor wie?

Onze cursussen en workshop zijn gratis voor medewerkers van ’t Wasven en iedereen die wel eens vrijwilligerswerk bij ons gedaan heeft. (Of je nu wekelijks de natuurwerkgroep helpt, of alleen af en toe, tijdens NLdoet, of tijdens een bedrijfsuitje.)

Lijkt het je leuk om deze workshop te volgen, maar heb je nog nooit vrijwilligerswerk voor ons gedaan? Geen probleem! Je bent welkom. We vragen er een paar uurtjes vrijwilligerswerk voor terug. Wanneer het jou uitkomt.

Gegevens

Datum:
12 oktober 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Wasven

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland
+ Google Maps
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl