Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom in de kas

1 mei 2023 @ 10:00 - 12:00

Lekker in de tuin werken, samen met andere vrijwilligers? Zorgen voor allerlekkerste, groentes, granen en kruiden, super gezond en lokaal geproduceerd? Kom dan eens kennis maken in de kas!

Eerste maandag van de maand

Lijkt het je leuk? Kom langs in de kas op elke eerste maandag van de maand tussen 10 en 12 uur voor een kop koffie of kom dan meedraaien.

Veelzijdig werk, ervaring niet nodig

Ervaring is niet nodig, want wij leren je de kneepjes van het vak. Goede zin, en mee willen doen is voldoende. De werkzaamheden zijn divers en ieder seizoen weer anders. Van zaaien, wieden en composteren tot het oogsten en verwerken van onze gewassen. Van het snoeien en opbinden van struiken tot het vegen, maaien en schoffelen van akkerranden, erf en hooiland.

Met jouw hulp zorgen we voor meer en beter lokaal en gezond voedsel, en, je draagt daarmee bij aan het verbeteren van de biodiversiteit in onze natuur. Je doet hier nieuwe ervaringen op en je blijft lekker in beweging. Je maakt nieuwe sociale contacten, je leert van de tuinders en andere vrijwilligers en bent daarbij lekker zinvol bezig. Ieder naar eigen kunnen.

Meer weten?

Mail naar vrijwilligers@wasven.nlDe tuinderij is onderdeel van de basisdagbesteding. (Generalisten en verbinders kunnen contact opnemen met zorg@wasven.nl.)

Gegevens

Datum:
1 mei 2023
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

In de kas
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl