Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Effenaar ’t Wasven

25 juni 2023 @ 13:00 - 18:00

De zomer is in aantocht en dat betekent dat er ook dit jaar weer tijd is voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de zomermiddagen plaats op het gezellige terrein van Groendomein ‘t Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje.
Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

Duurzaamheid
Met het oog op duurzaamheid, verzoeken wij zoveel mogelijk gasten met de fiets te komen. Ook wordt er gebruik gemaakt van hardcups, om wegwerpplastic tegen te gaan.

Line up 

14:00-14:30 Viana Afoumou
Deze Brusselse singer-songwriter heeft haar roots liggen in zowel België als Kameroen. Haar muziek is zo’n beetje allesomvattend, want het beweegt van gospel en pop, naar chanson en rap, van soul naar field recording en daarnaast duikt ze ook niet weg voor een vleugje poëzie. De zangeres zingt zowel in het Frans als in het Nederlands en weet haar verhalen in een dromerig, minimalistisch jasje te steken. Naast haar carrière als muzikant werkt ze ook actief samen met collega-kunstenaars als resident artist bij Roodkapje in Rotterdam, waarbij verschillende vormen van kunst, storytelling en filosofie samenkomen.

15:00-15:45 Woody Sings
Onze artist in residence verzorgde in het afgelopen half jaar iedere eerste zondag van de maand intiem, knusse avonden in het teken van steeds een ander thema. Wegens ziekte was de editie ‘Woody Sings Modern Classics’ helaas afgelast, maar niet getreurd: deze show wordt ingehaald tijdens Effenaar ‘t Wasven. Lokaal talent Woody Veneman speelt in op de actualiteit en weet op zijn eigen unieke manier verschillende thema’s in een eigen jasje te steken.

16:30-17:15 Scarlet Rose
In de groene polders van het land van Maas en Waal besloten een rebelse tiener, de perfecte schoonzoon, je favoriete collega en een ietwat hyperactieve puber de indiepopband Scarlet Rose te starten. Het gezelschap is het beste te omschrijven als de liefdesbaby van Vampire Band, Two Door Cinema Club en Paul Simon, op een laag van Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse ritmes.

Gegevens

Datum:
25 juni 2023
Tijd:
13:00 - 18:00

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland

Organisator

Wasven i.s.m. Effenaar
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl