Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Effenaar ’t Wasven | borrelen in het groen | met Woody Sings, Anna Rune & Puntjudith

4 september 2022 @ 14:00 - 18:30

Gratis

Met de zomer in het vooruitzicht is het weer tijd voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Traditiegetrouw zullen deze zomermiddagen weer plaatsvinden in ’t groene hart van Groendomein ‘t Wasven, bij de wereldboom. Op drie zondagen in juni, juli en september zijn we terug en kun je komen genieten van fijne muziek onder het genot van een lekker hapje en drankje. En dat alles omlijst door het unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

Programma 2022

Zondag 4 september
Puntjudith
Woody Sings
Anna Rune

Over Puntjudith
Waar ga je heen in een chaotische wereld die piepend tot stilstand kwam? Frontvrouw Judith Rijsenbrij sloot zich op in een afgelegen vuurtoren huis, waar ze samen met medemuzikanten Wannes Notenbaert en Adriaan Stoop haar debuutplaat opnam. Met haar energieke, muzikale identiteit gooide ze al hoge ogen bij Belgische Radio en werd ze door 3voor12 genoemd in de Hollandse Nieuwe van 2021. Haar debuut-EP Snelweg raast met rake Nederlandstalige teksten en elektronische beats door de overprikkelde gedachtestroom van de millennial heen. Puntjudith kruipt onder je huid en demonstreert een rauwe dagelijkse realiteit en surreële dromen vol verlangen.

Over Woody Sings
Woody Veneman uit Eindhoven is componist en singer-songwriter, maker van analoge techno, visual designer en galeriehouder. Hij speelde bij Selim Lemouchi & His Enemies en werd door Nick Cave geprezen voor zijn versie van ‘No Pussy Blues’. Veneman is opmerkelijk productief en gedreven door een oncontroleerbare drang om te creëren en te innoveren: “Er is altijd iets dat je nog niet hebt gemaakt”, aldus Woody.

Over Anna Rune
‘For Monumental People’: zo heet het nieuwe album van Anna Rune. Best beschreven als Neo-Romantic Pop, slaat ze met de nieuwe songs een frisse, meer impulsieve richting in. Met dansende baslijntjes, stuwende ritmes en analoge synths aan het stuur, krijgt Anna’s lyrische en soms duistere schrijfstijl een relativerende laag. Dat moet ook, want alle songs schreef ze als ode aan mensen die van monumentale waarde waren in haar leven, tijdens Anna’s strijd voor het herstel van haar mentale gezondheid. Met het album wil ze een conversatie starten met het publiek over kwetsbaarheid, eigenliefde en allesverwoestende, doffe ellende.

Laten weten of je komt? Of benieuwd naar het laatste nieuws over dit optreden? Check ons Facebook event!

Gegevens

Datum:
4 september 2022
Tijd:
14:00 - 18:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Wasven i.s.m. Effenaar

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland
+ Google Maps
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl