Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Effenaar ’t Wasven | borrelen in het groen | met Silver Lake, La Loye en Bai Kamara Jr

31 juli 2022 @ 14:00 - 19:30

Gratis

(Let op: Ondanks de brand bij de wereldboom in de nacht van 29 juli, gaat Effenaar het Wasven zondag gewoon door. Tot zondag!)

Met de zomer in het vooruitzicht is het weer tijd voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Traditiegetrouw zullen deze zomermiddagen weer plaatsvinden in ’t groene hart van Groendomein ‘t Wasven, bij de wereldboom. Op drie zondagen in juni, juli en september zijn we terug en kun je komen genieten van fijne muziek onder het genot van een lekker hapje en drankje. En dat alles omlijst door het unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

Voor kinderen tussen 6 en 12 is er een ontzettend leuke kinderactiviteit: Effe naar vlinders kijken.

Programma 2022:

Zondag 26 juni
Penvriend
Poor Man Richie
Legiana Collective

Zondag 31 juli
Bai Kamara jr.
Silver Lake
La Loye

Zondag 4 september
Woody Sings
Anna Rune
Puntjudith

Over Bai Kamara Jr
Een warme, funky stem, maar net zo nuchter en intiem. De muziek van Bai Kamara Jr. is een mix van soul-, blues-, funk-, R&B- en jazz invloeden.
Bai Kamara Jr., zoon van de voormalige Sierra Leone-ambassadeur in België, die opgroeide in het Verenigd Koninkrijk en al meer dan 25 jaar in Brussel woont, is een singer-songwriter die zijn Afrikaanse afkomst in zijn muziek onthult. Kamara’s betrokkenheid bij NGO’s heeft geleid tot een samenwerking met de wereldster Youssou N’Dour. Twee van Bai’s liedjes zijn opgenomen door de Spaanse regisseur Paco Torres voor de film El Vuelo Del Tren (The Magic of Hope). Bai is een briljant componist die zijn zeer divers muzikaal talent laat horen op zijn vijf albums (Living Room, Urban Gipsy, Disposable Society, This Is Home en Mystical Survivors).

Over Silver Lake
Na een ontmoeting in de romantische, nachtelijke setting van een oude Amsterdamse kroeg, besloten Marleen Hoebe en Jesse Koch partners te worden in het leven – en later, de muziek. Dit werd de fundering voor het artistieke duo Silver Lake. Aangaande sound, kunnen parallellen getrokken worden met artiesten als Alexandra Saviour, Lana del Rey en The Last Shadow Puppets. Met een knipoog naar het verleden maar de ogen scherp gericht op de toekomst, en middels moderne productietechnieken hand in hand met oude analoge apparatuur, slaagt Silver Lake erin om een synthese te creëren van een vintage, doch eigentijds geluid. Momenteel schitteren ze ook als support act bij de tour van Son Mieux.

Over La Loye
Als onvoorwaardelijk liefdevolle indiefolk omschrijft de Amsterdamse songwriter Lieke Heusinkveld de muziek die ze maakt als la loye en gelijk geven we haar. Met haar bloedmooie fluisterzang en donkere gitaarspel in de lijn van Big Thief en The National weet ze de luisteraar bij de lurven te pakken, om ze vervolgens te vertellen dat het allemaal wel goed komt.

Laten weten of je komt? Of benieuwd naar het laatste nieuws over dit optreden? Check ons Facebook event!

Gegevens

Datum:
31 juli 2022
Tijd:
14:00 - 19:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Wasven i.s.m. Effenaar

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland
+ Google Maps
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl