Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Effenaar ’t Wasven

25 augustus @ 13:00 - 18:00

De zomer is in aantocht en dat betekent dat er ook dit jaar weer tijd is voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de zomermiddagen plaats op het gezellige terrein van het Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

14:00-14:30 Jèryh Luz
Jèryh Luz is een in Rotterdam wonende schrijver/performer en componist. Omdat ze uit een muzikale familie komt en geïnspireerd is door een breed scala aan verschillende genres, had ze vanaf jonge leeftijd het vermogen om haar eigen geluid te ontwikkelen. Haar Kaapverdische roots en een diepe verbondenheid met jazz, fusion en (neo-)soul zijn leidende aspecten in haar bloei als zangeres en componist. Haar licht laten schijnen door haar kunst en zoveel mogelijk zielen bereiken met haar boodschap is een verlangen waarin ze altijd standvastig heeft gestaan.

15:00-15:45 Marble Waves
Marble Waves is een folkband uit Amsterdam en Utrecht, wiens stijl sterk beïnvloed is door Americana, indie en pop. De muziek van de band staat bekend om poëtische teksten, vocale harmonieën en dromerig gitaarwerk. Hun debuutalbum ‘Endless Drifting’ kwam uit op 29 september 2023, en werd door tijdschrift Platomania beschreven als een ‘fraai album van een getalenteerde band’.

16:30-17:30 Chica Chica
Chica Chica is een spannende formatie opgericht door bassiste Judith Renkema. Gedreven door haar verlangen om te reizen te midden van de pandemie schreef ze melodieën waarmee ze haar eigen wereld kon creëren en zo toch het gevoel kreeg onderweg te te zijn. Psychedelische cumbiaplaten, exotische film scores en discogrooves vormen de basis voor deze muzikale cocktail. Bij een liveshow worden onstuimige wah-wah en surfgitaren schaakmat gezet door de altijd melodische baslijnen en soepele ritmes als backdrop. Met deze sound wekt dit viertal de nieuwsgierigheid van de toeschouwer en wordt die ook ingelost: Zo staat het publiek aan het begin van de show nog voorzichtig met de heupen te wiegen en is aan het einde van de set een dansende menigte.

Duurzaamheid
Met het oog op duurzaamheid, verzoeken wij zoveel mogelijk gasten met de fiets te komen.

Gegevens

Datum:
25 augustus
Tijd:
13:00 - 18:00

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland

Organisator

Wasven i.s.m. Effenaar
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl