Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Effenaar ’t Wasven

28 juli @ 13:00 - 18:00

Effenaar

De zomer is in aantocht en dat betekent dat er ook dit jaar weer tijd is voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de zomermiddagen plaats op het gezellige terrein van het Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

14:00-14:30 Romy Liz Rose
De Rotterdamse singer-songwriter Romy Liz Rose laat zich inspireren door o.a. Madison Cunningham en Adrianne Lenker, waardoor ze klassieke folk weet te verweven met moderne invloeden. Haar songs bestaan uit kwetsbare bekentenissen, hersenspinsels over volwassen worden en het gevoel van meer met jezelf in contact komen.

15:15-16:00 Whiff
Scheurend funky. Dansbaar. Recalcitrant. Dit valt er normaal te verwachten bij shows van DIY-freak Whiff (Dries van Elten). Speciaal voor Effenaar ’t Wasven komt hij echter met een semi-akoestische show waarin zijn nieuwe album op intiemere manier ter gehore wordt gebracht. De plaat is wederom opgenomen met zijn vrienden van The Wet Socks en wel met een bijzondere twist. Door te experimenten met een zelf opgelegde strenge deadline voor het album is deze binnen een half jaar in zijn geheel geproduceerd, van eerste schetsen tot eindresultaat. De setting van ’t Wasven in combinatie met deze unieke semi-akoestische set maakt het een mooie kans zijn muziek eens in knusse, uitgeklede vorm te beleven.

16:30-17:15 Leadbeaters
Dit Amsterdamse gezelschap is veels te rock-‘n-roll voor een folk-outfit. Na de luidruchtige scheiding van de eerste Nederlandse streetgrass-formatie The Pedro Delgados bleef tussen de rockende puinhopen een zachte kern over: drie mannen met bravour en branie. Met een mixed grill van Amerikaanse traditionals, oldtime, blues, bluegrass, folk en gospel brengt Leadbeaters een muzikale ode aan de hopelozen, de klaplopers, de armoedzaaiers, de amokmakers en de buitenbeentjes. Dat doen ze in beginsel met banjo, gitaar, contrabas en samenzang, maar hun hart en podium is groot genoeg voor gepassioneerde muzikale broeders.

Duurzaamheid
Met het oog op duurzaamheid, verzoeken wij zoveel mogelijk gasten met de fiets te komen.

 

Gegevens

Datum:
28 juli
Tijd:
13:00 - 18:00

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland

Organisator

Wasven i.s.m. Effenaar
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl