Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Effenaar ’t Wasven

30 juni @ 13:00 - 18:00

De zomer is in aantocht en dat betekent dat er ook dit jaar weer tijd is voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de zomermiddagen plaats op het gezellige terrein van het Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

14:00-14:30 Anna Joan
Een veilige plek is wat singer-songwriter Anna Joan (zij/haar/hen) creëert in haar muziek – een plek waar kwetsbaarheid samengaat met kracht, en waar diepe zielenroerselen mogen zingen. Door middel van autobiografische, droomachtige indiefolk liedjes wordt de luisteraar meegevoerd door persoonlijke verhalen.

15:00-15:45 Laura Sjin
Singer-songwriter, producer en swiftie Laura Sjin maakt Nederlandstalige indiepop. Eerlijk, lief en een beetje eigenwijs. Ze haalt haar inspiratie uit muziek van artiesten als Spinvis, chloe moriondo, The 1975 en Owl City, zonder daar zelf helemaal bij te passen. Maar dat is ook de bedoeling. Elektrische en akoestische gitaren, lofi drums, synths en kalimba’s begeleiden haar oprechte en ongedwongen teksten over alles wat ze voelt en denkt.

16:30-17:15 JesperJesper
De vierkoppige band JesperJesper is opgericht door Jesper Albers, die je kunt kennen als drummer van rockband Paceshifters, Mozes And The Firstborn en het Australische Wolfmother. Met hun aanstekelijke liveshows laat de Zwolse band zien dat plezier maken hoog in het vaandel staat. De alt-country met vleugen van 90’s indierock doet denken aan acts als Ryan Adams en The Replacements met uitstapjes naar de rootsy muziek van Neil Young. Na een succesvolle Popronde en tal van andere shows zag de debuut EP ‘Keep An Eye Out’ het daglicht in november 2023 op het label Goomah Music.

Duurzaamheid
Met het oog op duurzaamheid, verzoeken wij zoveel mogelijk gasten met de fiets te komen.

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
13:00 - 18:00
Evenement Tags:

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland

Organisator

Wasven i.s.m. Effenaar
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl