Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Effenaar ’t Wasven

27 augustus 2023 @ 13:00 - 18:00

De zomer is in aantocht en dat betekent dat er ook dit jaar weer tijd is voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de zomermiddagen plaats op het gezellige terrein van Groendomein ‘t Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje.
Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

Duurzaamheid
Met het oog op duurzaamheid, verzoeken wij zoveel mogelijk gasten met de fiets te komen. Ook wordt er gebruik gemaakt van hardcups, om wegwerpplastic tegen te gaan.

Programma

13.00 uur  Terrein open

14:00-14:30 Mira & Mila
Bij deze muzikale twee-eenheid staat samenzang en vrijheid voorop. Hun dromerige indiepop neemt je mee langs zonnige velden en ontwapenende dorpjes. Warme akoestische klanken wisselen af met koele elektronica, waardoor gedachten de vrije loop krijgen. Dankzij hun gevoel voor hooks zullen de reflecterende teksten van Mira & Mila je nog lang bijblijven.

15:00-15:45 Tim Vantol
Als de arm die je weer naar binnen trekt vanuit het raam waar je net uit viel. Als de welwillende leider van een goedaardige straatbende, of de laatste verantwoordelijke man in deze gekke wereld. Zo klinkt de stem van Tim Vantol. Rauw, maar ruw zoals de wol in je favoriete trui in plaats van schuurpapier-rauw. Met zijn onstuitbare energie, die hij eerder ook al meenam als supportact van Heideroosjes naar onze Grote Zaal, hecht hij veel waarde aan elke positieve gedachte die je kunt opbrengen te uiten, omdat niets in dit leven als vanzelfsprekend kan worden beschouwd.

16:30-17:30 Texas String Assembly
Deze 7-koppige band heeft zijn eigen plek veroverd in de favoriete rock-’n-roll clubs van Austin. Met elementen van bluegrass, funk, jazz, folk country en hippie-jugband groeiden ze van achtertuinen tot bars tot geliefde locaties. Met een snel groeiende fanbase is Texas String Assembly klaar voor de festivalweides en een jaar gevuld met extra singles en een tweede album.

Gegevens

Datum:
27 augustus 2023
Tijd:
13:00 - 18:00

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland

Organisator

Wasven i.s.m. Effenaar
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl