Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Effenaar ’t Wasven

30 juli 2023 @ 13:00 - 18:00

De zomer is in aantocht en dat betekent dat er ook dit jaar weer tijd is voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de zomermiddagen plaats op het gezellige terrein van Groendomein ‘t Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje.
Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

Duurzaamheid
Met het oog op duurzaamheid, verzoeken wij zoveel mogelijk gasten met de fiets te komen. Ook wordt er gebruik gemaakt van hardcups, om wegwerpplastic tegen te gaan.

Programma

13.00 uur
Terrein open

14:00-14:45 Gos Rosling
Gooi de sound van Phoebe Bridgers, RHODES en James Hersey in een blender en je krijgt de unieke stijl van de uit Sittard afkomstige singer-songwriter Gos Rosling. Eerder verzorgde hij de support voor o.a. BOAZ en Jesse Barnet (Stick To Your Guns) en nu is het tijd om het groendomein van ‘t Wasven te komen betoveren!

15:15-16:00 Lotte Walda
Lotte wil graag een optimistische kleur geven aan het straatbeeld en pure muziek maken om met verschillende mensen in aanraking te komen. Met haar stemgeluid en gitaarwerk ontregelt de zangeres de vibraties in de lucht met een duidelijk doel: haar medemens raken, troosten of aan te sporen om het leven dieper te verkennen. Geïnspireerd door de geluiden van de 60’s en 70’s, voeren thema’s als oprechtheid, spiritualiteit, liefde en saamhorigheid de boventoon in haar warme, soulvolle liedjes.

16:30-17:15 Muylike
Muylike (moeilijk) is het project van de Utrechtse songwriter en producer Stijn Post. Verwacht zonnige, opgewekte indiepop, aangesterkt door energieke koortjes en melodieuze gitaarlijnen. Op het podium weet Muylike een aanstekelijke show te geven waarbij je lastig stil kunt staan.

Gegevens

Datum:
30 juli 2023
Tijd:
13:00 - 18:00

Locatie

Het Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven, Noord-brabant 5641 AG Nederland

Organisator

Wasven i.s.m. Effenaar
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl