Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1,5 m2 sessie: Cor de Vaal

6 februari 2022 @ 15:00 - 16:00

Het Wasven organiseert in samenwerking met Centrum voor de Kunsten Eindhoven  (CKE) mini-concerten op de zondagochtend. Lokale artiesten presenteren zich op een podium van 1,5 m2.

Op zondag 6 februari kunt u kennismaken met gitarist Cor de Vaal.

Cor de Vaal

“Voor mij geen fancy klinkende artiestennaam, je mag me gewoon Cor noemen. Sommigen zullen me wellicht kennen als zanger/bassist van de Nederlandstalige rockband Highway Orange. Met deze groep was ik lekker aan de slag totdat een zekere lockdown daar anders over dacht. Echter, creativiteit moet stromen en dingen moeten eruit. En er stond nog een gitaar in de hoek van de huiskamer.

Ook kwam er een oproep om mee te doen aan het project ‘Tonen over toen’. Dit was een samenwerkingsverband tussen een 15-tal singer/songwriters, Popei, het CKE en Vitalis ouderenzorg. Ik had het voorrecht om drie bewoners blij te mogen maken met een lied over hun leven.

En zo is het eigenlijk begonnen. De gitaar staat nog steeds grijpklaar en pen en papier liggen binnen handbereik. Er is altijd iets in de maak.

Ik hoop je graag te begroeten bij een optreden. Daar hoor je mijn eigen songs en nummers van andere Nederlandse muzikale grootheden.”

De toegang is gratis, maar reserveren voor de gasterij is gewenst, en VOL = VOL! Natuurlijk houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Gegevens

Datum:
6 februari 2022
Tijd:
15:00 - 16:00
©2020 - Realisatie door Freshmonks.nl